USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку з'явився нігерійський «Баба». ФОТО

21 Серпня 2013 08:35
Міхель Бабатунде у матчі 6-го туру дебютував за луцьку «Волинь». Нігерійський новачок був одним з кращих на полі у складі «хрестоносців». Після матчу «Баба» - так жартівливо назвали Міхеля партнери та вболівальники – поспілкувався із клубною прес-службою.

- Міхаель, як оціниш своє повернення в український футбол?

- Мені дуже приємно повернутися в Прем`єр-лігу. Можна сказати, що я скучив за таким якісним футболом, бо вважаю, що український чемпіонат нині дуже стрімко розвивається. Крім того, радий, що повернувся саме до «Волині» після подій із «Кривбасом», а також участі в Кубку Конфедерацій в Бразилії. Знаю, що тут чекає багато роботи, але я готовий до труднощів та відновлення своїх найкращих кондицій.

- Чому саме «Волинь»?

- Крім того, що я знаю вимоги нашого головного тренера Віталія Кварцяного, мені подобається стиль гри цієї команди. Адже я двічі грав проти «Волині» за «Кривбас» і це були нелегкі поєдинки.

- У Луцьку ти взяв собі номер 79. Випадково чи маєш якісь принципові моменти стосовно цього?

- Просто подобається це число, у Нігерії раніше грав саме під цим номером? Виступав непогано, мене помітили, тому в Луцьку обрав його. Хоч у збірній був 15-им, а в Кривому Розі - 17-им.

- Що не вистачило "Волині", аби виграти в «Карпат»?


- Може, ззовні могло здатися, що нам легко гралося з ними і просто не поталанило в кінці гри. Але насправді це був важкий матч і непростий суперник. Ще хотів би подякувати нашим вболівальникам. Я їх відразу полюбив, дуже гарно нас підтримували.

- Міхель, ти грав сьогодні проти кількох своїх колишніх одноклубників по «Кривбасу»…


- Так, це Льопа, Пашаєв, Бартуловіч. Приємно було знову з ними побачитися. Хороші гравці і приємні люди.

- Ти вже встиг обжитися в Луцьку, познайомитися із новими партнерами?

- З партнерами ми познайомилися на полі, на тренуваннях. А на знайомство із містом, людьми ще часу не мав. Мали багато роботи, тренувань перед грою із «Карпатами».

- Цього року тебе вперше викликали до національної збірної Нігерії. Чекаєш на нові запрошення?


- У вересні ми продовжимо відбірковий турнір на чемпіонат світу в Бразилії. Дуже хотілося б знову отримати виклик до головної команди моєї країни.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: «Волинь» підсилилася гравцем збірної Нігерії








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дядько Показати IP 21 Серпня 2013 09:51
Непогано хлопець стартував, побачимо що далі з тої Баби буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus