USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Волиньраді дискутували через тисячу гривень

8 Листопада 2013 13:42
Бурхливе обговорення викликав проект рішення про внесення змін до рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2013 рік».

Передбачалося виділити тисячу гривень з обласного бюджету для оприлюднення у засобах масової інформації рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 26.12.2012 року № 15/2 «Про обласний бюджет на 2013 рік» (щодо підтримки проекту Закону про визнання таким, що втратив чинність, Закон України «Про засади державної мовної політики»).

Проект рішення депутати обласної ради обговорювали емоційно.

Депутат Сергій Слабенко зазначив: «Ті таємні герої, які звикли провалювати проекти захисту української мови, залишаються непублічними. Потрібне оприлюднення, щоб кожен волинянин побачив, як депутати ставляться до Закону, який ухвалили у 2011 році з грубими порушеннями Конституції та законів України».

«У такий спосіб, ціною тисячі гривень принижуємося ми всі. Думайте про інший спосіб подачі питання. За станом на перше вересня, лише 7% волинських школярів вивчали російську, як другу іноземну мову. Такі розклади на Волині, дух Волині, і що ми можемо окрім цього додати?», - прокоментував проект голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Депутати не підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сонячна Показати IP 8 Листопада 2013 15:38
Подумаєш...он у Верховній Зраді..вчора була 4-годинна перерва між засіданнями парламенту..Тягнибока вітали з днюхою))) прикольно з 8-ми робочих годин 4 - тусити)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus