USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Волинській області на сто тисяч населення – менш ніж 50 підприємців

12 Червня 2008 16:44
Волинь належить до кола областей, де кількість малих підприємств менша ніж 50 на сто тисяч мешканців. Цей показник – невисокий для Україні і низький для Європи. Про це під час засідання конкурсної комісії по вступу в обласний бізнес-інкубатор 11 червня розповів заступник голови Волинської ОДА Василь Байцим, – повідомляє репортер «Волинських новин».
Василь Байцим розповів про бізнес-інкубатор, який створений в Луцьку. Ця установа призначена для навчання та роботи підприємців-початківців, які прагнуть розвитку. Цей проект підготовленй ще в 2006 році, однак повною мірою почав набирати сили лише зовсім недавно.
Упродовж трьох років у бізнес-інкубаторі підготують 30 підприємців, котрі, як очікується, створять у майбутньому 300 робочих місць. Бізнесменам-початківцям надаватимуться безкоштовно офісні приміщення, обладнані оргтехнікою.Також їм надаватимуться безоплатні послуги бухгалтера, секретаря та юриста. За словами пана Байцима, у бізнес-інкубаторі також будуть проводитися психологічні тренінги протягом всього періоду навчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus