USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Волинській облдержадміністрації підписано «молочний» меморандум

28 Серпня 2008 10:50
Сьогодні , 28 серпня, між Волинською облдержадміністрацією, Волинською обласною радою, сільськогосподарськими виробниками та переробниками молока підписано Меморандум про взаєморозуміння. Діятиме він до 1січня 2009 року і передбачає мінімальну закупівельну ціну на молоко для сільськогосподарських підприємств за та господарств населення. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
За словами голови облдержадміністрації Волині Миколи Романюка, Меморандум передбачає домовленість не тільки про мінімальну закупівельну ціну, а й про ширші обов’язки сторін. Зокрема, Волинська ОДА зобов’язується всіляко сприяти закупівельникам молока і його виробникам. Сільськогосподарські виробники повинні дбати про якість молока, а переробники, у свою чергу, – з 1 вересня переглянути ціни на молоко. Мінімальна ціна за тонну молока для сільськогосподарських підприємств становитиме 1500 гривень, а для господарств населення – 1300 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Справедливий Показати IP 28 Серпня 2008 14:05
Кожного вересня закупівельна ціна на молоко підвищується до 1,3 грн за літр. Проте на кінець осені він сягає 1,8 грн. Звісно дана фіксація вигідна переробникам, а знову з селян Товарищ Романюк і Заремба роблять лохів. Кому потрібен цей дешевий популізм. Треба було фіксувати ціну у червні -липні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus