USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У волинського губернатора до Тимошенко – лише два питання

29 Вересня 2008 12:46
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк під час селекторної наради 29 вересня запитав Прем’єр-міністра Юлію Тимошенко питання щодо фінансування профтехосвіти в області та щодо порядку виділення інвалідам війни автомобілів, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами Миколи Романюка, раніше заклади професійно-технічної освіти фінансувалися з державного бюджету, а, згідно з пропонованим проектом держбюджету на 2009 рік, цей обов’язок перекладається на плечі обласного бюджету. Проте, як стверджує волинський губернатор, передбачені у проекті бюджету України кошти на цю проблему покривають лише 94% видатків по захищених статтях. Тому пан Романюк попросив у Прем’єр-міністра збільшити дотацію вирівнювання на 32 мільйони гривень.
Іншим питанням, якого торкнувся голова Волинської ОДА, став порядок забезпечення інвалідів війни автомобілями, закупленими за державні кошти. За твердженням Миколи Романюка, ця пільгова категорія стоїть у загальній черзі нарівні з іншими інвалідами, а це створює значні незручності для інвалідів війни.
Юлія Тимошенко доручила розібратися з цими проблемними питаннями, які хвилюють голову Волинської облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus