USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Волинському центрі зайнятості зробили передноворічні подарунки

26 Грудня 2008 14:50

Під час прес-конференції у Волинському обласному центрі зайнятості його директор Раїса Кучмук вручила нагороди і відзнаки кільком волинянам. Про це 26 грудня інформує репортер «Волинських Новин».

 
Пані Кучмук наголосила, що первинна профспілкова організація Волинського обласного центру зайнятості отримала багато різних нагород Федерації профспілок України.
 
За вагомий особистий внесок у співпрацю і соціальне партнерство Раїса Кучмук нагородила Почесною грамотою голову Громадського об’єднання «Волинські Перспективи» Ніну Пахом’юк. Пізніше пані Пахом’юк розповіла присутніс про роботу її структури і співпрацю з службою зайнятості.
 
За хорошу роботу роботу Луцького міського центру зайнятості його директор Едуард Неймарк занесений на Почесну дошку Державного центру зайнятості. Пану Неймарку Раїса Кучмук вручила відповідне свідоцтво.
 
Директор обласного центру зайнятості також відзначила двох підприємців-початківців, колишніх безробітних, які виграли конкурс бізнес-планів. Підприємці розповіли про свою діяльність, яка стосується випічки кондитерських та хлібобулочних виробів. Колишні безробітні збираються розширювати власний бізнес.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus