USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

На біржах праці Волині відключають світло через борги

15 Січня 2015 14:32
Через те, що Держказначейство затримує гроші, які Волинський обласний центр зайнятості заплатив у грудні 2014 року за електроенергію, біржі праці у районах Волині відключають від світла. Це фактично паралізує їх роботу.

Про це розповіла керівник обласного центру зайнятості Раїса Кучмук у четвер, 15 січня, - інформує ВолиньPost.

З її слів, йдеться про 3,8 тисячі гривень, які затримали у Держказначействі. Через це Рожищенський районний центр зайнятості вже відключили від електроенергії. Також «погрожують» це зробити у Маневичах та Камені-Каширському.

Раїса Кучмук до прикладу каже, що зараз із рожищенського сирзаводу звільняються близько 100 працівників та хочуть стати на біржу праці. Натомість через знеструмлення центру їх не можуть зареєструвати.

Також вона нагадала про майбутнє скорочення на 20% штату органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. «Вони ж всі підуть до нас», - каже Раїса Кучмук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
народ Показати IP 15 Січня 2015 14:36
«Вони ж всі підуть до нас» - о да да да!!!
Волинянин Показати IP 15 Січня 2015 15:48
А вас не думають порозганяти,що ви робите? А нічого, платите гроші за що? Щоб стояли дармоїди в центрах зайнятості, а ви їм нічого не шукали. Відмивання грошей,давно пора розігнати цю корумповану структуру.Там діють такі схеми, що ого.Хо став той і не думає шукати роботі, получає гроші і ходить смієтьсЯ.Рік одержить і все, а далі думає,що треба шукатияк до такої дурні можна додумати як ці центри зайнятості.Так, як і субсидії.Бідним не дають, а багатим.
начитаний до Волинянин Показати IP 15 Січня 2015 18:26
коли людина працює офіційно - вона платить внески в тому числі у фонд по безробіттю. то чому вона за свої же гроші не може стояти на біржі
Я НАРОДУ Показати IP 16 Січня 2015 08:32
Той може так сказати поки сам не залишиться без роботи.А потім бігом біжать на біржу. Бо ж їсти за щось треба.Я сам колись був безробітним.І хоч пройшов вже час-хочу подякувати працівникам центру зайнятості за їх чуйне відношення.
ТАНЯ Показати IP 16 Січня 2015 08:42
Правильно говоритьКучмукР. Питається для чого ті казначейства.Гроші на рахунках залишились в організаціях-а казначейством не проведені платежі. І тепер центри зайнятості козли відпущення бо непроплачені компослуги.
Анонім Показати IP 16 Січня 2015 09:14
Працівники казначейства по хамськи відносяться до центрів зайнятості.Мабуть не знають що гряде скорочення.Іде вони будуть.
Лучанин до Аноніма т до Анонім Показати IP 16 Січня 2015 15:56
"Працівники казначейства по хамськи відносяться до центрів зайнятості" - будь-ласка ФАКТИ в студію подайте бо так можна про кожного сказати... Щодо проплат, то вона залежить напряму від вказівок КМУ та Мінфіну... А як ви гадаєте формується виконання бюджету січня (п`яного місяця) наступного року?.....
бюджетник Показати IP 16 Січня 2015 16:33
Ото ж і правда - "від вказівок". і чекає казначейство на рознарядку - кому скільки дати, незалежно від того що у всіх цих боржників на рахунках кошти Є !!!! а влада дірки затуляє і очі замилює. бо в казні дуля з маком, або калач позичений..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus