USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинських регіоналів новий старий голова – Горбатюк переміг Башкаленка

28 Липня 2008 11:40
Анатолій Горбатюк поновився на посаді голови Волинського відділення Партії регіонів. Про це в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» 28 липня розповів заступник глави ВВ ПР Віктор Ковальчук.
 
Конфлікт за крісло голови обласного відділення ПР поміж Анатолієм Горбатюком та Олександром Башкаленком вдалося вирішити лише завдяки втручанню столиці. Відповідно до листа контрольної комісії, яка робила перевірку звітно-виборчої конференції й вирішила, що на цей час головою облорганізації лишається Анатолій Горбатюк. Комісія у листі, підписаному керівником політвиконкому ПР Володимиром Рибаком, рекомендувала волинським регіоналам ІІ чергу звітно-виборчої конференції й обрати керівництво партійного осередку.
 
Довідково:
 
Під час звітно-виборчої конференції волинського відділення Партії регіонів з перевагою у три голоси керманичем осередку замість Анатолія Горбатюка делегати обрали Олександра Башкаленка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
патріот Показати IP 28 Липня 2008 13:07
От і в "стабільних" регіонів розпочався дуже серйозний процес, який призвиде до розколу.
Не патріот Показати IP 28 Липня 2008 15:17
Ні це виключна демонстрація тоталітарного управління в партії, рішення конференції всім "побоку" коли є зв'язки в Києві. А конфлікт далеко не вичерпано, хіба Башкаленку пояснили, що в центрі його не затвердять...
Економ Показати IP 28 Липня 2008 15:19
Стабілізєц у рИгіаналів почався.Риба гниє з голови: давно не секрет, що в кулуарах ведуться суперечки між крилом Ахмета і Яника щодо приєднання до ЄЦа для переформатування перед битвою за гетьманську булаву.От і на місцевому рівні почали виясняти стосунки. Цікаво, залишиться фізрук "паханів" при владі, чи поміняють на ставленика групи "SCM".
Анонім Показати IP 28 Липня 2008 17:48
А чи не демократія це?
месник Показати IP 29 Липня 2008 11:34
слава богу що країною не правлять фізруки а пасічники.Мед це сила-спорт могила
Анонім Показати IP 29 Липня 2008 11:52
Слухайте! невже треба викликати ківалова щоб зміг підрахувати, що якщо на три більше то перемога незаперечна!
Економ Показати IP 29 Липня 2008 18:13
До месника / Спорт і фізкультура - різницю знаєш чи пояснити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus