USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинських театралів - «застольний» період

29 Березня 2010 18:43
Актори Волинського академічного облмуздрамтеатру перебувають у так званому «застольному» періоді – вони готуються до постановки шекспірівської п’єси «Гамлет» за режисурою Петра Ластівки.

Про це сьогодні під час денного ефіру «Інтернет телебачення», присвяченого Міжнародному дню театру розповіли актори театру Дмитро Мельничук та Ігор Натанчук.

25-річний Натанчук гратиме придворного Розенкранца, а Дмитро Мельничук виконає роль короля Клавдія – головного ворога Гамлета, який «заварив усю цю кашу».

Приблизно тиждень актори розбиратимуть сценарій та обговорюватимуть п’єсу. Після цього репетиції перейдуть на сцену. Прем’єра «Гамлета» відбудеться ближче до літа.

Про те, чи важко бути актором, скільки заробляють служителі Мельпомени та які зі стереотипів про акторів правдиві, а які – повна вигадка, - дивіться незабаром на «ВН».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дядечко Показати IP 30 Березня 2010 09:41
Дмитро Мельничук - талановитий актор.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus