USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У жінки вилучили наркотичних таблеток на понад 10 тисяч гривень

10 Грудня 2012 15:34
У 40-річної пасажирки автомобіля Renault виявили 25 таблеток «Субутекс». Вартість однієї такої пігулки становить 500 гривень.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, правоохоронці зупинили для перевірки документів автомобіль Renault під керуванням 39-річного місцевого жителя. Щоправда, у 40-річної пасажирки авто виявили 25 таблеток «Субутекс».

40-річна жінка, за словами міліціонерів, є мешканкою Нововолинська. Вона, мовляв, уже давно перебуває на обліку у міліції як наркозалежна особа. У минулому вже мала судимість за зберігання наркотиків. Тож пояснила, що придбала пігулки для власного вжитку в незнайомця у Львові.

Працівники міліції стверджують, що таблетки «Субутекс» «прийшли» до нас з-за кордону. Там пігулки використовують як лікувальний засіб, аби зняти відчуття «ломки» у наркомана.

Однак, вітчизняні наркозалежні знають інше застосування препарату. Так, «Субутекс» містить бупренорфін – наркотична речовина, яку наркозалежні використовують для ін’єкцій. Лікарі стверджують, що одна пігулка може задурманити голову вісьмом особам. На чорному ринку вартість однієї такої таблетки коштує 500 гривень.

Щодо 40-річної жінки відкрили кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus