USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

УБОЗівців області визнали найсильнішими. ФОТО

7 Лютого 2013 11:54
У спорткомплексі ФСТ «Динамо» відбувся чемпіонат УМВС України у Волинській області з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь команди з 14-ти міськрайорганів та представники СРСМ «Грифон», УБОЗ, РМОП «Беркут» і ВДСО.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Кращих із кращих визначали у семи вагових категоріях у двох вправах – поштовх та ривок. Тож у напруженій боротьбі першість вибороли спортсмени Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС, другими стали співробітники спеціальної роти судової міліції «Грифон», а третє місце вибороли гирьовики з луцького міськвідділу міліції.

В особистих заліках перемогу у ваговій категорії до 65 кілограмів святкував Валерій Вавілов із Володимира-Волинського, серед спортсменів вагою до 70 кілограмів першість виборов Андрій Воробей із маневицького райвідділу, серед гирьовиків, вага яких перевищує 75 кілограмів, переміг представник СРСМ «Грифон» Віталій Вакульчук.

Серед важковаговиків у категорії до 80 кілограмів перемогу виборов представник ВДСО при УМВС Ігор Герба. У категоріях до 85 кілограмів, до 90 кілограмів та понад 90 кілограмів першість вибороли відповідно Сергій Масюк (Ковельський МВ), Олександр Купріянчик (УБОЗ) та Андрій Капітан (Нововолинський МВ).

Усі переможці та призери змагань отримали грамоти начальника УМВС України у Волинській області полковника міліції Олександра Терещука, а переможці в особистому заліку, які зайняли призові місця, отримали цінні подарунки голови Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС Володимира Буравського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus