USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Учасників АТО з Ковеля залишають без ділянок

19 Червня 2018 12:53
Військовослужбовці вимагають змінити генеральний план забудови колишнього військового містечка № 19 у Ковелі, аби стала можливою передача території під індивідуальну житлову забудову учасникам АТО.

Про це йшлося під час засідання тимчасової контрольної комісії Волинської обласної ради з питань земельних відносин 19 червня.

Голова ініціативної групи, учасник АТО Дмитро Качмар розповів, що міська влада не звертає уваги на потреби військовослужбовців у забезпеченні їх житлом. Натомість на території колишнього військового містечка № 19 у Ковелі, загальною площею понад 4 гектари, що на вулиці Володимира Кияна, хочуть звести п’ять багатоповерхових будинків. Житла для АТОвців, однак, там не передбачено.

Депутат Святослав Кравчук зауважив, що з цими питаннями в Ковеля завжди виникають проблеми. Також він зауважив, що, на жаль, ніяких важелів впливу на ковельських депутатів і міського голову Олега Кіндера депутати облради не мають.

Комісія вирішила звернутися до влади Ковеля, аби та подбала про забезпечення військовослужбовців житлом, а також запропонувала винести питання на наступну сесію обласної ради. Окрім того, депутати проситимуть ковельську владу надати їм для ознайомлення список учасників АТО та членів їхніх сімей, яким із 2014 року надали житло чи земельні ділянки під індивідуальну забудову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АНАТОЛЬ_ Показати IP 19 Червня 2018 15:39
То всьо таке
І правильно Показати IP 19 Червня 2018 20:36
Зроблять,нехай в лугандонії свої ділянки беруть.
Атошнік Показати IP 20 Червня 2018 09:06
Далеко ходити не треба.... З 2016 року пишу на землю у Луцьку, вже 15 різних відмов!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus