USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Учень Луцького технічного коледжу помер під час розминки

14 Жовтня 2008 09:33
П’ятнадцятирічний учень Луцького технічного коледжу помер на уроці фізкультури. Про це 14 жовтня інформують «Волинські Новини».
 
За інформацією офіційного сайту ICTV, 15-річний учень Луцького технічного коледжу Андрій Саламаха помер під час розминки. Смерть хлопця була раптовою, у медиків «Швидкої» шансів на порятунок не було. Припускається, що до нещасного випадку могли призвести хронічні хвороби, які він приховував від своїх одногрупників та педагогів.
 
На останньому у своєму житті уроці юнак зненацька впав під час розминки. Спершу ніхто із одногрупників не звернув на це увагу. Коли ж хлопець не піднявся, усі перелякались. Учитель фізкультури першим почав надавати допомогу Андрію. Поки до училища їхала карета швидкої, він разом із куратором робив хлопцеві штучне дихання та непрямий масаж серця.
 
Коли на виклик прибула «Швидка», хлопець уже не дихав. Медики 40 хвилин намагались повернути його до життя.
Причина раптової смерті наразі не відома. Лікарі наголошують, що зовнішніх ознак насильницької смерті – побоїв чи подряпин – не було.
У медичній картці Андрія в графі «діагноз» вказано синдром Жульберта, тобто дефект печінки та порушення роботи серцевого клапану. Попри такі хвороби, медична комісія не звільнила юнака від занять фізкультурою. А керівництво училища називає смерть учня нещасним випадком.Сьогодні, 14 жовтня, Андрія ховатимуть. У сім’ї він був єдиним сином. Керівництво навчального закладу виділило батькам померлого матеріальну допомогу, – пише ICTV.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2008 09:56
І знову смерть на цій клятій фізрі...
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2008 10:10
Мруть як мухи... ппц...
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2008 10:15
"Смерть хлопця була раптовою, у медиків «Швидкої» шансів на порятунок не було". з медиками також щось сталось? таки не врятувались? о_О гиг :)
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2008 11:21
Цікаво, а чому більш ніхто про цей випадок не повідомив? Ще на Волинському сюжет був....
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2008 11:40
Десять років на уроках фізкультури в школах ніхто не надавав значення розминкам , фізичній підготовці учнів- хлопчикам кидали м"яч, щоб вони пограли в футбол, дівчатка ж відсижувались на лавочці спгладаючи на цей процес. Звмчайно діти цього покоління фізично не підготовлені до нагрузок, які за рішенням Міносвіти в цьому році почали давати на уроках фізкультури. Абсолютно не враховуючи стан дітей!!!! На уроках запросто бех підготовки дітей змушують здавати нормативи(причому за один урок це може бути і здача 60м і 100м. і навіть 500!!!). Таке ставлення вчителів просто кримінальне! З них вимагають, але яка ціна?!!! За рік це вже четвертий випадок смерті на уроці фізкультури. І звісно всі розводять руками- школа не винувата. Ах бачите в нього були хронічні хвороби і вчителі про це не знали!!! Щось дуже часто одна і та ж відмазка!!! Я, для прикладу , своїй дитині дозволяю не займатись на таких уроках
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2008 19:24
Влада замовчує такі випадки!! Схаменіться.
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2008 10:57
Під час похорону родичі категорично заперечили проти присутності преси, і їх можна зрозуміти. А що в агресивній формі відмовилися сказати бодай якесь добре слово про Андрія його одногрупники, мовлячи «не треба то всім знати», – підозріло. Та й що казати, коли вони під час похорону сиділи оддалік та дудлили пиво, ще й пляшки покидали в дворі. Зараз всіх собак повішають або на вчителів, або на медиків. А чому хлопець раптом впав? Може, його штовхнули, вдарили, поцілили м’ячем у серце... Чому на лежачого ніхто одразу не звернув уваги, і не знайшлося товариша, який би подав руку, підвів? Отак з кожним хворим як що станеться на вулиці - ні від кого чекати підмоги. Нинішнє молоде покоління - це за рідкісними винятками покоління духовних монстрів. Про це скажуть у будь-якій школі.
Економ Показати IP 16 Жовтня 2008 15:22
"Я, для прикладу , своїй дитині дозволяю не займатись на таких уроках" - ну да, для чого та фізкультура? Певно краще хай ходить по під'їздам пиво хлебче? Анонім, ви повний йолуп!!!
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2008 13:24
Хто придумав ці нормативи???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus