USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Учора на Волині ошукали 5 людей на 130 тисяч гривень

24 Березня 2016 12:56
Незважаючи на постійні застереження поліції волиняни все одно попадаються на гачок шахраїв. Найчастіше люди потерпають під час купівлі товарів за оголошеннями через Інтернет, а також від телефонних спритників, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

Тільки 23 березня до волинської поліції надійшло десять повідомлень від ошуканих мешканців. Зокрема, п’ять з них стосувалися обману покупців через мережу Інтернет. Шахраї ошукали людей на понад 130 тисяч гривень.

Зокрема, цього дня до Нововолинського відділу поліції звернулася 41-річна місцева мешканка із заявою про те, що 21 березня невстановлена особа шахрайським шляхом під приводом продажу цигарок через мережу Інтернет видурила у неї майже 30 тис. гривень. Кошти потерпіла перерахувала через термінал самообслуговування у Нововолинську.

Майже 21 тисячу гривень втратила мешканка Одеси. Жінка через мережу Інтернет мала намір придбати спортивне взуття. Гроші перерахувала, а товар не надіслали. В такий самий спосіб шахраї ошукали двох ковельчан, які хотіли придбати ноутбук та запчастини до трактора. Чоловіки втратили майже по 2,5 тисячі гривень.

Майже на 40 тисяч ошукали шахраї одне із волинських підприємств на купівлі металевих труб.

Поліція звертає увагу, що шахраї вдаються до різноманітних хитрощів. Вони видають себе за продавців товарів і просять, аби їм перерахували завдаток за обраний покупцями товар. Однак, після отримання коштів безслідно зникають. Намагаються шахраї також під різними приводами дізнатися конфіденційні дані банківських карток людей з яких потім знімають кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Уважна Показати IP 24 Березня 2016 13:54
Ошукали не лише волинян, а й одеситку, а ви її до числа волинян зарахували.
поліція Показати IP 24 Березня 2016 14:37
вона звернулася до волинських поліцейських. Ніхто не каже що вона волинянка. Будьте ще уважніша
волиняка Показати IP 27 Березня 2016 20:36
Інтересно.Для чого мешканка Нововолинська купувала цигарки на 30 тис гривень? Мабуть дуже,ну дуже полюбляє палити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus