USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Учора ввечері на Волині рятувальники витягали із заметів три швидкі

6 Грудня 2023 08:42
Учора ввечері одразу три автомобілі невідкладної медичної допомоги, що прямували за викликами, потрапили в пастки на обледенілому бездоріжжі.

Про це інформують у ГУ ДСНС Волині.

Надзвичайна подія трапилася між селами Звиняче й Мислині Горохівської громади.

Спочатку на узбіччя з'їхав один з автомобілів, що прямував у село Мислині. Там на допомогу медиків очікував пенсіонер, який скаржився на гострий біль у животі. Зі снігового замету швидку відкопали й виштовхали очевидці. Проте наступні кілька десятків метрів були вкриті особливо високим сніговим покровом, тож рятувальники рушили попереду й проклали колію пожежним автомобілем високої прохідності для подальшого руху.
Ще одну карету невідкладної медичної допомоги рятувальники відбуксирували зі снігового замету й супроводили на особливо небезпечній ділянці цієї ж дороги, аби медики могли потрапити до села Красів. Звідтіля вони госпіталізували п’ятирічну дитину з ознаками гострого бронхіту.
Близько опівночі ще один автомобіль швидкої допомоги, що прямував за викликом у село Колпитів Локачинської громади, опинився у сніговому заметі.

До будинку старшого чоловіка, який очікував на медиків, залишалося близько 200 метрів.

Тож рятувальники 9-ї ДПРЧ Горохова транспортували пенсіонера з місця проживання до карети швидкої, відбуксирували автомобіль медичної допомоги із замету й супроводили до дороги з твердим покриттям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus