USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Учора на дорогах Волині сталося три ДТП

18 Вересня 2009 11:04

Жертви з незначними тілесними ушкодженнями опинилися в лікарні. Про це 18 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Як повідомляє сайт волинських правоохороців, приблизно о 7.50 в селі Сьомаки Луцького району Дмитро А.,1989 року народження, житель села Гать, рухався на мопеді у заборольському напрямку та, виїхавши на зустрічну смугу руху, допустив зіткнення з автомобілем «Шкода октавія» під керуванням лучанина Івана К.,1972 року народження, який рухався в напрямку села Білостік. У результаті ДТП громадянин А. з тілесними ушкодженнями доставлений в Луцьку міську лікарню.
Окрім того, приблизно о 15.10 на автошляху Львів-Радехів-Луцьк біля повороту на село Ратнів Ярослав Г.,1980 року народження, житель міста Горохів, рухаючись у напрямку Луцька на автомобілі «Рено-канго» та виконуючи маневр обгону попутного транспортного авто «ВАЗ 2106» під керуванням лучанина Івана Р.,1957 року народження, не вибрав безпечної дистанції та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ», який в свою чергу виконуючи маневр повороту вліво вчасно не ввімкнув покажчик повороту. В результаті зіткнення водій автомобіля «ВАЗ» доставлений в міську лікарню міста Луцька з тілесними ушкодженнями.
Того ж дня о 16:00 в селі Згорани на автодорозі Піща-Верба-Павлівка водій автомобіля «Опель-кадет» під керуванням Олександра Б., жителя села Пульмо Шацького р-ну здійснив наїзд на гужову повозку, що рухалась в попутному напрямку. У результаті ДТП пасажир гужової повозки Микола М.,1969 року народження, житель села Згорани отримав тілесні ушкодження.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus