USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«УДАР Віталія Кличка» оголосив конкурс шкільних творів «Посміхнись майбутньому!»

22 Лютого 2011 13:38
Політична партія «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» оголосив про проведення всеукраїнського конкурсу шкільних творчих робіт на тему «Посміхнись майбутньому!».

Про це повідомили у Волинській обласній організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

У конкурсі, присвяченому святкуванню Міжнародного Дня рідної мови, можуть брати участь школярі загальноосвітніх навчальних закладів по всій країні.

«Мова – це не лише засіб спілкування. Це основа самоідентифікації як цілого народу, так і окремої людини. Збереження та розвиток рідної мови украй важливі для майбутнього держави. Саме тому ми хочемо залучити до участі у конкурсі учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів – тих, хто формуватиме завтрашній день України», – зазначив лідер партії Віталій Кличко.

За словами політика, окремі політичні сили намагаються сьогодні спекулювати на мовному питанні. «Я переконаний, що політикам слід відмовитись від таких спроб внести розбрат між людьми», - сказав Кличко.

«Україна багатонаціональна і багатомовна, і це є її особливість і перевага, адже мудрі люди говорять так: «Чим більше мов ти знаєш, тим більше ти людина.» Я спілкуюся з різними людьми і українською, і англійською, і німецькою. Вважаю, що мова має слугувати об’єднанню людей, а не сприяти створенню надуманих конфліктів», - додав лідер партії «УДАР».

Лідер «УДАРу» повідомив про призовий фонд конкурсу, який проводить партія, – це корисні речі для школярів: ноутбук, електронні книги, набори енциклопедій тощо.
Конкурс триватиме з 21 лютого до 30 березня 2011 року.

Урочисте нагородження переможців відбудеться навесні під час з’їзду політичної партії «Український Демократичний Альянс за Реформи» у Києві.

Більш детальну інформацію про умови конкурсу та призовий фонд буде розміщено у регіональних періодичних виданнях та на офіційному сайті партії www.klichko.org.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus