USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Угода про асоціацію між Україною та ЄС вступила в силу

1 Вересня 2017 08:14
З 1 вересня у повному обсязі вступила в силу дія Угоди про асоціацію між Європейським Союзом та Україною. Про це у Facebook написав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає Укрінформ.

"Сьогодні в повному обсязі набуває чинності Угода про асоціацію між Україною та ЄС. Це надзвичайно важливий етап двосторонніх відносин", – зазначив прем'єр.

Очільник уряду додав, що вже більше ніж, півтора року діє економічна частина Угоди і зазначив, що за цей час ЄС став головним торговельним партнером України.

Наразі, з його слів, торгівля з країнами ЄС складає 41,1% від загального обсягу зовнішньої торгівлі товарами, а за перше півріччя 2017 року експорт товарів та послуг до ЄС зріс на 22,8% порівняно з аналогічним періодом 2016 року та склав 9,4 мільярдів доларів, – написав Гройсман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Афера Показати IP 1 Вересня 2017 09:12
...-Афера світового масштабу, хоча для стада згодиться! Доки країною будуть правити НЕ УКРАЇНЦІ, державні бізнес-кола будуть працювати не на народ України! Що повинен зробити НОВИЙ УКРАЇНСЬКИЙ президент: 1)- на Присязі ввести по відношенню до себе, міністрів та парламенту, СМЕРТНУ КАРУ. В разі невиконання ТОЧНИХ В ЦИФРАХ обіцянок в кінці каденції, каратимуться смертю. Матеріальні економічні збитки максимально компенсуються з сім'ї та родини даного! 2) Депутатів не більше 50. Зарплата 500тис.грн./міс. На руки щомісяця 10 мінімальних, остаток на ГРИВНЕВУ КАРТУ НАЦІОНАЛЬНОГО банку! В разі виконання обіцянок перед народом, в кінці терміну усі кошти стають доступними власнику. Це вирішує ТІЛЬКИ НАРОД! 3)- усі пільги, субсидії та "допомоги" в т.ч. на дітей, АНУЛЮВАТИ! Досить плодити немічну та тупоголову націю приспособленців та ледарів! Плануєш дитину, значить маєш годувати та ВИХОВУВАТИ за власні кошти, а не просиджуючи в барі, мріяти коли бізнесмен йому надасть через рекет-податки! 4)- на вищі керівні посади повинні обиратись ЛИШЕ УКРАЇНЦІ як мінімум до третього коліна! Це аксіома. 5)- усі стратегічні та енергетичні об'єкти мінімум на 51% мають бути ДЕРЖАВНИМИ! 6)- газ та електроенергія України має забезпечувати населення країни. Підприємства бариг-"бізнесменів" БЕЗ ДЕРЖАВНИХ ЗОБОВ'ЯЗАНЬ особисто закупають нергоносії за кордоном!!! 7)- навчити людей поняттю не отримувати зарплату, а її ЗАРОБЛЯТИ! /чи готовий особисто зробити країну з рабської в цивілізовану?- так! А ви готові?/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus