USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Угорщина виступила проти розміщення в Берегово українського батальйону

20 Березня 2018 08:14
Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто виступає проти розміщення в Берегово на Закарпатті батальйону українських військових чисельністю до однієї тисячі солдатів.

Про це Сійярто заявив у Брюсселі журналістам в рамках своєї участі у Раді Європейського Союзу на рівні міністрів закордонних справ, передає УНІАН.

Він повідомив, що на зустрічі європейських міністрів висловив стурбованість щодо наміру України «передислокувати батальйон від близько 800 до однієї тисячі солдатів зі сходу в місто Берегове», в якому проживає найбільша кількість угорців.

За словами глави МЗС Угорщини, «навіть ще більше занепокоєння викликає причина цього заходу, про що угорській стороні пояснило Міністерство оборони України, як необхідність з огляду на загрози територіальній цілісності України».

«Це означає, що Київ розглядає угорську національну меншину як фактор загрози, що обурює, і є тим, що Угорщина відкидає найбільш рішучим чином», - наголосив Сійярто.

Додамо, 9 лютого 2018 року на пленарному засіданні 30-ї сесії міської ради Берегово обговорювали розміщення одного з підрозділів 128-ї окремої гірсько-піхотної Закарпатської бригади на території міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Зіряк Шкорян Показати IP 20 Березня 2018 08:52
Значить треба розмістити полк. Або й два.
Анонім Показати IP 20 Березня 2018 09:22
потурбуються і заспокояться
Іван Показати IP 20 Березня 2018 10:31
Угорщині пора скооперуватися з Польщею і активізувати процес реституції. Решта сусідні держави, чиї террітоіі окупувала Україна, теж підключаться і підтримають, як підтримають і самі українці, а насправді проживають на території України угорці, поляки, росіяни, румуни і т.д.
Анонім до Іван Показати IP 20 Березня 2018 14:20
процес реституції закінчиться тим, що частина польських земель, трансністрії, білорусії, поволжжя відійде до України
Анонім до Анонім Показати IP 20 Березня 2018 14:22
ага, москва, новгород також були засновані київськими князями, а пітєр збудували козаки
Василько Показати IP 20 Березня 2018 15:39
Якої такої проституції?! Ваня, ти шо, з дуба впав - запріщіно в нас таке діло законом, ніззя і всьо. І взагалі, дивись акуратно з цим, бо там де проституція - там тріпєр, гімарой, сіфіліс, несвіжий запах з роту і поганий апетит.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus