USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

УЄФА перевірить українські стадіони на матчі Україна-Англія

24 Вересня 2009 17:53

Експерти УЄФА запропонували провести виїзне засідання з метою апробації системи забезпечення безпеки та правопорядку футбольних подій в Україні на прикладі матчу між збірними України та Англії, який відбудеться 10 жовтня на дніпропетровському стадіоні «Дніпро-Арена». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Такий підсумок візиту групи експертів УЄФА з питань безпеки та правопорядку на чолі з директором Департаменту з питань стадіонів та безпеки УЄФА Марком Тіммером в Україну, інформує прес-служба оргкомітету Євро-2012.
У рамках інспекції експерти ознайомилися з системою управління та організації заходів безпеки та правопорядку під час підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року. Фахівці місцевого оргкомітету Євро-2012 в Україні представили попередній проект презентації об\'єднаної концепції безпеки та правопорядку і отримали схвальні відгуки експертів УЄФА та певні поради щодо його вдосконалення.
Рекомендації, зокрема, стосувалися менеджменту безпеки стадіонів, оцінки можливостей країни щодо мінімізації безпекових ризиків, системи принципових підходів до безпеки та правопорядку.
За словами Марка Тіммера, українська концепція безпеки має достатній базовий рівень. Зі свого боку радник УЄФА з питань безпеки та адаптування української Концепції до вимог УЄФА Кенні Скотт засвідчив наявність необхідного рівня готовності презентації цього документу для погодження з УЄФА.
Нагадаємо, що Україна має надати Європейському футбольному союзу остаточну редакцію Концепції з урахуванням усіх вимог УЄФА не пізніше 1 жовтня 2009 року, – пише Українська правда.
Варто зазначити, що зміст Концепції має охоплювати широкий спектр питань, зокрема організацію заходів безпеки в офіційних місцях (функція оргкомітету), забезпечення громадського порядку (функція МВС), недопущення факторів техногенного характеру та протипожежні заходи (функція МНС), заходи охорони здоров\'я (функція МОЗ), антитерористичні заходи (функція СБУ) тощо.
Для виконання вказаного завдання необхідна чітка координація та взаємодія між усіма суб\'єктами безпеки та правопорядку, в тому числі із залученням Місцевих оргкомітетів Євро-2012 в Україні та Польщі. Наразі обидва МОК проводять переговори щодо створення єдиного формату безпеки та правопорядку турніру.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus