USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

УЄФА визначить по чотири міста в Україні та Польщі

7 Жовтня 2009 16:58
Європейський футбольний союз не розглядає іншого формату проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, ніж по чотири приймаючі міста в Україні та Польщі. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Остаточне рішення про приймаючі міста залежатиме від реального стану їх готовності й відповідності вимогам УЄФА, – заявив сьогодні на брифінгу в Києві директор турніру Мартін Каллен. 
Разом із тим, він зазначив, що для кожного українського міста, що претендує на ухвалення Євро-2012, зараз є свої завдання, які вони повинні виконати, щоб підтвердити можливість прийняти матчі турніру.  
Зокрема, у Львові, за його словами, проблемними є проекти будівництва стадіону й аеропорту, в Києві – це недостатня кількість готелів і неготова дорожня інфраструктура. У Донецьку – дефіцит готельних номерів і під питанням будівництво аеропорту. У Харкові – також недолік готельних номерів, у той же час аеропорт і стадіон не викликають ніяких питань в УЄФА, – пише Кореспондент.
Каллен виразив упевненість, що всі українські міста зможуть підтвердити свою можливість своєчасно виконати взяті на себе зобов\'язання з підготовки до Чемпіонату Європи. Він також додав, що наразі Україна й Польща перебувають приблизно на однаковому рівні підготовки до Євро-2012. 
Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, зі свого боку, також виразив упевненість, що чотири українські міста прийматимуть матчі турніру. 
«Сьогодні я повною мірою можу говорити про те, що ми 30 листопада відповідатимемо критеріям, на які розраховує виконком УЄФА і які дадуть можливість їм ухвалити рішення про те, що формат турніру буде 4 х 4», - сказав Суркіс. 
Раніше директор Євро-2012 Мартін Каллен заявив, що Європейський футбольний союз задоволений прогресом у підготовці України до Євро-2012.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Куратор Показати IP 8 Жовтня 2009 09:29
Щось я сумніваюсь, що Україна та Польща знаходяться на одному рівні підготовки до Євро-2012. Давно не була в Польщі, та знайомі, які щойно звідти казали, що ремонт доріг там йде ПОВНИМ ходом, а мости через трасу будують чи не в кожному селі. А у нас? Від Рівного до Києва як почали ремонт, так техніка вже травою на узбіччі поросла. Волині треба думати про підготовку теж не в останню чергу - ми ж кордон! І до Луцька, я впевнена, на екскурсії скоро зачастять! Ех влада, де твоя голова? Думати вже треба (якщо ще не запізнились) про те, як ми покажемось перед людьми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus