USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Укази Ющенка стали несподіванкою для бютівського нардепа

28 Липня 2008 13:15
Кадрові перестановки у керівництві волинського УСБУ виявилися несподіванкою для нардепа від БЮТ, волинянина Віктора Олійника. У цьому він зізнався 28 липня в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
 
Як розповів Віктор Олійник, йому важко щось сказати напевне, адже керівництво СБУ призначається за поданням Президента України. «Хоча, можливо, це просто звичайна кадрова перестановка, притаманна силовим структурам», – додав нардеп.
 
За словами Віктора Oлійника, наразі фракція БЮТ збирає підписи для проведення дочасного засідання Верховної Ради з метою виділення коштів постраждалим від негоди західноукраїнським областям. Як зазначив пан Олійник, сесія відбудеться орієнтовно у середу-четвер.
 
Довідково:
 
25 липня Віктор Ющенко двома указами звільнив начальника управління СБУ у Волинській області Мирослава Василину та призначив його на  аналогічну посаду на Полтавщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бодько Показати IP 28 Липня 2008 16:06
Також для Віктора Олійника стала новиною поява ранкового сонця на Сході, те, що столиця України, виявляється - Київ і те, що в абетці після букви "а" знаходиться "б"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus