USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Украв чоботи і дриль, щоб вижити: у Луцьку судили безробітного

9 Червня 2021 07:00
У Луцькому міськрайонному суді розглядають справу стосовно волинянина, який вчинив крадіжку.

Безробітний чоловік украв гумові чоботи та кілька електроінструментів, ідеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Він не хоче, аби показували його обличчя. Каже, дуже соромно стояти перед судом.

Спокусився чоловік на гумові чоботи, електродриль та інший садовий інструмент. Загалом на суму 9 з лишком тисяч гривень.

Усе сталося на дачному масиві в Луцькому районі. Чоловік пробрався на дві дачі, зламав там замки й поцупив інструменти. Переступити межу та піти на злодійський промисел, каже, змусили життєві обставини. Через хворобу втратив роботу, а от на нову без освіти не брали. Бо ж за плечима – лише вісім класів. І низка медичних заборон.

«У мене епілепсія, на роботі впав кілька разів. Начальству доклали та й звільнили за станом здоров’я, – розповідає підсудний. – Послали знов комісію пройти. Я її пройшов. І мені заборонили працювати на висоті, біля вогню, біля води й біля механізмів, що крутяться».
Тепер він неофіційно підпрацьовує продавцем. А за крадіжку може сісти на три роки. Така санкція статті Кримінального кодексу.

У залі суду чоловік провину повністю визнає. Каже: щиро розкаюється.

Те, що обвинувачуваний активно співпрацював зі слідчими, констатує і сама прокурорка. Долучила до матеріалів справи й документи з Волинської обласної психіатричної лікарні. Чоловік раніше амбулаторно лікувався.

Вивчивши всі матеріали, суддя Луцького міськрайонного суду Анатолій Марчук не відправив чоловіка за ґрати, призначивши іспитовий термін на півтора року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus