USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Україна домовилася про безвіз із Уругваєм і Перу

12 Квітня 2018 22:30
МЗС України домовилося про безвізовий режим із двома країнами Південної Америки - Уругваєм і Перу.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на директора Департаменту консульської служби МЗС Сергія Погорельцева.

Дипломат почав турне країнами Латинської Америки. Під час зустрічей у Монтевідео (Уругвай) була досягнута домовленість про підписання угоди про безвізовий режим між Уругваєм та Україною. Формально цей документ ще не підписаний, але домовленість до нього узгоджена з керівником міграційної служби, керівництвом МЗС, а також із членами парламенту Уругваю, зазначив Погорельцев.

"Після узгодження необхідних формальностей для підписання і набуття чинності відповідної двосторонньої угоди, Уругвай стане ще однією країною, куди громадяни України зможуть подорожувати без віз", - пояснив він.

Сергій Погорельцев також повідомив, що найближчим часом буде формалізована домовленість про угоду щодо безвізу з Перу. За словами дипломата, цей документ розширить перелік категорій громадян України, які мають право на безвізовий в'їзд у Перу. Зараз ця країна в односторонньому порядку дозволяє безвізовий в'їзд українцям, які подорожують з метою туризму, але не має такого дозволу для інших категорій, зокрема, бізнес-мандрівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 12 Квітня 2018 22:55
А то де? Далеко?
!"№ до Анатоль_ Показати IP 13 Квітня 2018 09:01
Ти хоч і виріс при совітах, але й тоді був відстаючим трішки, важко тобі геграфія давалась ... Шоста школа, анатоль ???
Чао владо Показати IP 13 Квітня 2018 07:48
Влада наша туди нехай назавжди виїде, в одну сторону білет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus