USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Україна досі не отримала $1,5 мільярда, вкрадені Януковичем

1 Лютого 2016 08:00
Глава уряду Арсеній Яценюк сподівається, що «правоохоронна система та суддівство зроблять все для того, аби кошти, вкрадені в України (попередньою владою) були повернуті до бюджету».

Про це Яценюк заявив у «10 хвилинах з прем’єр-міністром», - повідомляє Українська Правда.

Яценюк нагадав, що у 2015 році уряд «скористався правом після проведення фінансового розслідування накласти арешт на ті чи інші активи та заарештував $1,5 мільярда активів колишнього режиму».

«Але до сьогоднішнього дня немає ні вироку суду, ні конфіскації цих активів на користь державного бюджету України. Вже протягом півтора року вироку суду немає», - заявив Яценюк.

Він додав, що провів зустріч з керівництвом ГПУ, НАБУ та правоохоронної системи.

«Сподіваюся, що після зустрічі правоохоронна система та суддівство зроблять все для того, щоби кошти, які були вкрадені в народу України, були повернуті до бюджету, і це джерело буде використано на грошове забезпечення й модернізацію армії і підвищення соціальних стандартів», - заявив прем'єр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 1 Лютого 2016 10:08
"кошти, вкрадені в України (попередньою владою) були повернуті до бюджету", бо цим вже немає що красти? А чи був суслік?
полішук до василя Показати IP 2 Лютого 2016 17:07
що янек з тобою поділився,,,, це ж треба -мабуть за те.що ти такий розумний і все знаеш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus