USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна і Росія наближаються до кривавішого етапу війни, – The New York Times

23 Січня 2023 11:53
Україна і Росія наближаються до ще жорстокішого й кривавішого етапу війни. Водночас російська влада не шкодує своїх громадян для досягнення мети, яку ставить диктатор Путін.

Про це пише ТСН з посиланням на The New York Times.

Обидві країни готуються до наступу в найближчі кілька місяців. Україна ― бо для її народу це боротьба за виживання. Росія ― тому що Володимир Путін не здатен визнати, що програє, й намагається якнайшвидше підготувати сотні тисяч окупантів та нові танки й ракети.

«Путін і його поплічники приховують від росіян реальні масштаби втрат ― і людських у бойових діях, і економічних чи соціальних. Російський диктатор навіть сам відмовляється визнати, що справи в економіці пішли значно гірше, ніж колись», – пишуть журналісти.

Читати ще: Російські окупанти продовжують наступати на Бахмутському напрямку, – Генштаб

Зокрема, видання цитує його запитання до чиновника, що звітував про спад виробництва літаків: «Ти що, за дурня мене маєш?»

Однак правда в тому, пише The New York Times, що в дурні намагаються пошити весь російський народ, який до 2014 року, до початку агресії проти України, насолоджувався численними благами західної цивілізації та, фактично, дружнім ставленням до росіян.

«Тепер для українців немає більшого ворога, ніж росіяни, і вони згуртовані у своєму бажанні стати частиною західного світу й відстоювати кожен клаптик своєї землі. Не аж так давно росіяни відчували, що таке вести війну з потужною та безжальною силою, керованою, по суті, одним божевільним, тобто Гітлером. Зараз росіяни опинилися по інший бік цієї історії ― і їм лишається або терпіти, або спробувати вплинути на те, що відбувається з їхньою країною», – зазначає видання.

Зауважимо, раніше радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що війна в Україні закінчиться 2023 року і затягувати її з українського боку ніхто не збирається.

За прогнозами очільника української розвідки Кирила Буданова, війна закінчиться 2023 року перемогою України. Під перемогою очільник ГУР має на увазі вихід військ на кордони держави 1991 року.

На думку генсека НАТО Єнса Столтенберга, треба бути готовими до тривалої війни РФ проти України. Він також заявив про відсутність ознак того, що російський диктатор Володимир Путін змінив мету війни.

Водночас екскомандувач військами США в Європі Бен Годжес гадає, що Україна зможе виграти війну вже 2023 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ура Показати IP 23 Січня 2023 13:09
Ми втопимо їх у крові на нашій землі
Анонім до Ура Показати IP 23 Січня 2023 14:36
поки ще бабка надвоє сказала...
Анонура до Анонім Показати IP 23 Січня 2023 15:18
Логічно. Все відбудеться на нашій землі, а ти висловлюєш сумніви в чиїй крові ми їх втопимо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus