USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Україна і Швеція домовилися про спільне військове виробництво

9 Жовтня 2014 08:16
Україна і Швеція домовилися про організацію спільного військового виробництва на території нашої країни, - інформує УНІАН з посиланням на прес-службу Укроборонпрому.

Така домовленість була досягнута під час візиту уповноважених представників Науково-дослідного інституту оборони Швеції в Україну. "Уповноважені представники Науково-дослідного інституту оборони Швеції заявили про готовність активно розвивати партнерські відносини з українськими зброярами і вже зараз домовилися про головні аспекти співпраці", - йдеться в повідомленні.

Сторони окреслили основні шляхи майбутньої кооперації України зі Швецією у сфері ВТС: організація спільного виробництва на території України, придбання новітніх технологій та продаж модернізованої і нової техніки. Особливу увагу шведська делегація приділила питанням співпраці України з Росією.

Заступник гендиректора Укроборонпром Сергій Пінькас підкреслив, що концерн зупинив співпрацю з Росією, і вже розробили програму імпортозаміщення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus