USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна і США проведуть спостережний політ над Росією і Білоруссю

4 Вересня 2017 11:07
Місія України і США проведе спільний спостережний політ над територією Білорусі та Росії.

Як повідомили в оборонному білоруському відомстві, прольоти пройдуть з 4 по 8 вересня в рамках Договору по відкритому небу, пише «Новое время».

"Метою проведення спостережного польоту є контроль військової діяльності на територіях держав, за якими йде спостереження", - додали в Міноборони Білорусі.

Нагадаємо, з 14 по 20 вересня на території Білорусі пройдуть спільні білорусько-російські військові маневри Захід-2017. Планується, що в навчаннях візьмуть участь до 13 тисяч військовослужбовців. Росія вивела на навчання 11 ракетних полків.

Секретар РНБО України Олександр Турчинов не виключив, що навчання Захід-2017 можуть бути підготовкою до наступальної операції.

У зв'язку з цим Україна і Польща розробили план дій у разі позаштатних ситуацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus