USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна хвилиною мовчання вшанує загиблих під Волновахою

14 Січня 2015 21:55
Хвилина мовчання у пам’ять про загиблих внаслідок теракту під Волновахою, через який загинуло 13 осіб, відбудеться завтра в Україні о 12:00.

Про це йдеться в указі Президента України Петра Порошенка про оголошення 15 січня Днем жалоби у зв'язку із трагічною загибеллю мирних жителів біля міста Волноваха, що сталося 13 січня внаслідок обстрілу пасажирського автобуса терористами, повідомляє УНІАН.

Згідно з указом, у День жалоби на всій території України необхідно вшанувати пам'ять загиблих о 12:00 хвилиною мовчання і приспустити державні прапори на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

ТЕРОРИСТИ ПІД ВОЛНОВАХОЮ РОЗСТРІЛЯЛИ РЕЙСОВИЙ АВТОБУС: 13 ЗАГИБЛИХ. ОНОВЛЕНО

Окрім того, в указі відзначено необхідність скасувати розважально-концертні заходи, спортивні змагання, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus