USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна масово висилає «злодіїв у законі»

26 Травня 2021 19:44
В Україні кільком десяткам «кримінальних авторитетів» скасували дозвільні документи на проживання, частина з них депортована до країн їхнього походження.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Зазначається, що такі заходи були прийняті під час відпрацювання з викриття представників криміналітету, включених до списку санкцій РНБО, що затверджений указом президента України.

Так, 27 представникам криміналітету зі списку санкцій РНБО анульовані дозвільні документи на проживання в Україні, 10-х примусово повернули до країн їхнього походження із забороною в'їзду на територію держави. Серед них – уродженці Грузії та Вірменії, які підтримували зв'язки з представниками криміналітету не тільки в країнах свого походження, але і в різних регіонах України.

«У переліку 17 «авторитетів», яким скасували посвідки та інші дозвільні документи на проживання в Україні - кілька т.зв. «смотрящих» й уродженці різних країн. Всі вони підозрювані в кримінальних процесах, більшість з них перебуває в місцях позбавлення волі. Кожен з них буде нести відповідальність відповідно до українського законодавства», – йдеться в повідомленні.

У Нацполіції наголосили, що робота з протидії поширення злочинного впливу т.зв. кримінальних авторитетів зі списку санкцій РНБО триває.
Читати також: Зеленський ввів санкції проти окупантів, «злодіїв у законі» та російських компаній

Нагадаємо, у ЗМІ повідомили імена 44 злодіїв у законі, на яких рішенням Ради національної безпеки і оборони склало санкції.

20 травня стало відомо, що поліція затримала двох найвпливовіших «злодіїв у законі» в Україні. Згодом поліція вилучила у них понад $3,2 млн, машини та зброю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus