USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Україна не може оголосити війну Росії», - Турчинов

15 Лютого 2018 20:16
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що Україна не могла оголосити війну РФ в лютому-березні 2014 року і не може зараз через замалий військовий потенціал для протидії ядерній державі в разі застосування нею всього арсеналу зброї.

Про це він сказав в суді під час надання свідчень у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича, повідомляє Новое Время.

"Після тотального ядерного роззброєння України, яке відбулося підписанням Будапештського меморандуму, в Україні сьогодні, на жаль, немає зброї, яка здатна протистояти ядерній державі, якою є Росія", - сказав Турчинов, який з 23 лютого по 7 червня 2014 року виконував обов'язки глави держави.

Він наголосив, що зараз Україна має боєздатну армію, розвинений оборонно-промисловий комплекс, а також зброю, достатню для захисту країни. Однак цього мало, щоб протистояти ядерному удару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus