USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Україна отримала від Польщі найбільшу за час пандемії гумдопомогу

26 Червня 2020 16:24
Україна отримала від Польщі 13 вантажівок гуманітарного вантажу. Це найбільша допомога за час пандемії коронавірусної хвороби COVID-19.

Повідомляє УНН.

«Заступник міністра охорони здоров’я з питань євроінтеграції Ігор Іващенко зустрів гуманітарну допомогу з Польщі. 13 вантажівок доставили дезінфікувальні засоби, медичні маски, рукавички, захисні костюми та лицьові щитки», - йдеться у повідомленні.

Вказано, що передача гуманітарного вантажу відбувалася за участю посла Республіки Польща Бартоша Цихо, представників Фонду міжнародної солідарності та Європейській комісії.

«Польський гуманітарний конвой – це найбільша гуманітарна допомога, яку отримала Україна під час пандемії коронавірусної хвороби. Взаємна підтримка та допомога у такий непростий час – запорука успішного вирішення спільної світової проблеми та побудова тісної дружньої взаємодії», — сказав Іващенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Імя Показати IP 26 Червня 2020 19:39
Викупили українських заробітчан з Зеленої неволі.
Лукаш Шумовскі Показати IP 26 Червня 2020 22:21
Презент від мене( прилетів з Китаю вашою Мрією)) тільки сертифікати не прилетіли...в Польщі непридатні , то прийміть від чистого серця як поміч гуманітарну від ПІСовської Речі Посполитої.
Нечистий Показати IP 26 Червня 2020 22:36
Цікаво, чим ЄС і НАТО допоможуть із за повені

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus