USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Україна отримала від Заходу всього 10% від потреб в озброєнні, – Міноборони

14 Червня 2022 19:52
У Міноборони України заявили, що країни Заходу мають суттєво збільшити та прискорити військову підтримку держави. Адже українським військам бракує озброєння для відкидання російських окупантів.

Про це заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла у прямому ефірі спільного інформаційного марафону UAразом на українських телеканалах 14 червня, передає ТСН.

«Скільки зусиль не докладала б Україна, але без допомоги Заходу ми не зможемо виграти війну. Від того, що заявляла Україна, з того, що нам потрібно, ми отримали лише 10 відсотків», – повідомила Маляр.

Вона додала, що українські бійці можуть дозволити витрачати на день усього близько 6 тис. снарядів, тоді як російські використовують приблизно вдесятеро більше.

Нагадаємо, напередодні в Офісі президента назвали конкретні цифри та перелік озброєнь, необхідні для закінчення війни.

Читати ще: Нестача важкого озброєння, дисбаланс у повітрі. З якими труднощами зіткнулася українська армія

Зауважимо, військовий експерт Олег Жданов заяив, що контрнаступ на фронті українські військові зараз не розглядають через обмежену кількість озброєння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus