USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Україна попросила допомоги 14 країн у справі Шеремета

3 Квітня 2017 13:36
У рамках розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета українські правоохоронці направили міжнародно-правові доручення у 14 країн.

Про це розповів журналістам заступник голови Нацполіції – начальник Головного слідчого управління Олександр Вакуленко, передають «Українські новини».

«Робота триває, усі члени слідчої групи працюють, здобута інформація аналізується, систематизується й оцінюється на предмет напрямку подальшого розслідування», – сказав Вакуленко.

Він також додав , що розголошення інформації може завадити розслідуванню. І відмовився прогнозувати терміни закінчення розслідування.

Вакуленко повідомив, що до складу слідчо-оперативної групи з розслідування вбивства Шеремета включено співробітників Служби безпеки України.

Як відомо, виконавчий директор порталу "Українська правда" Павло Шеремет трагічно загинув у центрі Києва вранці 20 липня 2016 року в результаті вибуху авто керівника видання Олени Притули, в якому він їхав на роботу. Йому було 44 роки.

Ключовою версією вбивства слідство вважає помсту за професійну діяльність.

Ще однією версією, зі слів глави Національної поліції України Сергія Князєва, до вбивства журналіста можуть бути причетні бійці Національної гвардії України.

Протягом останніх місяців поліція і силові керівники не розголошують жодної інформації, заявляючи, що це може нашкодити слідству.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
павло-гимно Показати IP 6 Листопада 2018 19:38
Треба привлечь весь мир,а не 14 стран. Сами же беспомощные калеки. Короче, импотенты. и еще грош попросить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus