USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Україна пропустила Євробачення. Що про це думають лучани? ОПИТУВАННЯ

27 Травня 2015 14:38
Україна вперше за 12 років пропустила участь в Євробаченні через фінансові та політичні труднощі.

Як ставляться лучани до того, що Україна цьогоріч не була представлена на Євробаченні, інформує «Слово Волині».

У лучан є пояснення тому, чому Україна не брала участі в Євробаченні 2015.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА «ЄВРОБАЧЕННІ 2015» ПЕРЕМІГ МОНС ЗЕЛМЕРЛЕВ ЗІ ШВЕЦІЇ

Виявляється, більшість містян «за» таку ініціативу з боку держави, бо в світлі подій на сході, на їх думку, перейматися музкреативом не варто. Причин декілька: відсутність у скарбниці зайвих коштів, неможливість представити на євросцені цілком дорослого, прогресивного виконавця, а також – втрата часу музпродюсерами країни для підготовки співаків до міжнародного прослухування… Далі – слухайте самі.



Юрій:

Чесно кажучи, мене ця тема не цікавить. Я далекий від музики, бо це не моє. Відповіді дати не можу. Вибачте. Мені все одно.

Тамара:

Я конкурсу самого не бачила, але знаю, що Росія зайняла друге місце. Поступили хитро. Але втраховуючи, що брати участить в Євробаченні - дороге задоволення, то Україна поступила правильно. Не до пісень нам зараз. Партіотизм треба показувати і в іншому місці – треба боротися за мир.

Петро:

Першою чергою, суть у фінансах: добре, Україна зайняла перше місце – що далі? Треба запрошувати сюди, а грошей – нуль…

Ольга:

Коли всередині такий хаос, то виділятися чимось непотрібно. Патріотизму нашого ніхто не розуміє. Вже колись під час Помаранчевої Революції відправляли і який результат був, пригадуєте?

Сергій:

Вважаю так: у нас нині яскравих особистостей немає – все одно програємо. Були б співаки хороші, приміром, Вєрки Сердючки кращі чи Злати Огнєвіч, тоді – да, а так все дарма.

Оксана:

Україна не повинна виставляти свого представника в зв’язку з ситуацією. А Росія… хай би як там не старалась, все одно все робить неправильно. Бог все бачить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тетяна Показати IP 27 Травня 2015 15:15
Наявні помилки у тексті.
Анонім Показати IP 27 Травня 2015 15:25
що-небудь
12345 Показати IP 27 Травня 2015 17:48
скажіть як концерти по україні дають артисти ,а як світове шоу то вибачте в нас війна стидно за україну яка не брала участі,особисто я дивлюсь кожен рік дуже подобаеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus