USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна пройшла точку неповернення у війні: Жданов повідомив, коли це трапилося

23 Серпня 2022 20:40
Країна-окупантка Росія показала, що вона не спроможна захистити анексований півострів, чим фактично визнала, що Крим – це Україна.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю ТСН.

«Точку неповернення ми уже пройшли. І ця точка неповернення – це реакція на удари по Криму. У зв'язку з тим, що РФ не змогла захистити півострів, вона фактично визнала, що Крим – це Україна. І хай як вони там пишаються, хай що кажуть, ми завдаємо ударів по власній території і будемо це продовжувати. Росія на сьогодні не спроможна захистити не стільки Крим, а ті завоювання, які вони досягли 2014 року. А той пост, який Медведєв видалив, про «судний день для України», – це визнання поразки в цій воєнній кампанії», – зауважив Жданов.

Нагадаємо, під час другого саміту Кримської платформи президент Польщі Анджей Дуда заявив, що його країна підтримуватиме Україну стільки, скільки буде потрібно, та наголосив, що Крим – це Україна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus