USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна та РФ погоджують масштабний обмін полоненими, – ЗМІ

27 Листопада 2019 20:17
Київ і Москва вийшли на фінальну стадію переговорів щодо масштабного обміну «всіх на всіх».

Про це в середу, 27 листопада, пише РБК з посиланням на джерела.

«Зараз важливе питання – обмін усіх встановлених на всіх встановлених осіб між Києвом і Донбасом. Списки вже узгоджені і затверджені», – відзначило джерело.

За його словами, Україна готова передати «приблизно, 250 чоловік в обмін на 100».

«Йде активна робота, завершується етап юридичної чистки – в осіб, яких готують до обміну, різний процесуальний статус», – додав він.

Як повідомляє видання, цю інформацію також підтвердив співрозмовник, близький до Офісу президента Володимира Зеленського.

«Зокрема, знає він, прогрес щодо нового обміну зафіксований у чорновому варіанті комюніке, який був підготовлений експертами для лідерів нормандської четвірки і який може бути прийнятий за підсумками їх зустрічі», – пише видання.

Відзначимо, за підсумками чергової зустрічі контактної групи в Мінську, спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік висловив надію, що обмін полоненими на Донбасі може відбутися «в найближчому майбутньому».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
здравомислячий Показати IP 29 Листопада 2019 01:28
Обмін полоненими "всіх на всіх"- наші віддають 250 людей а та сторона віддає лише 100!АФІГЕТЬ!Оце так обмін "всіх на всіх"!!!БРАВО!!!Оце так вони порахували!Нема що сказати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus