USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна увійшла в топ-10 країн з найгіршими дорогами

4 Червня 2017 08:00
Міжнародна організація The World Economic Forum опублікувала рейтинг країн за якістю дорожнього покриття. Україна посіла 137 місце з 144, останнє місце дісталося Молдові, повідомляє РБК-Україна. В антирейтингу також виявилися Гвінея, Румунія і Гаїті.

Активісти організації оцінили якість дорожнього покриття в країнах світу та визнали кращими в цьому питанні Францію, ОАЕ, Сінгапур, Португалію і Оман. Крім цього, у десятці країн з найкомфортнішими дорогами опинилися Швейцарія, Австрія, Канада, Фінляндія і Німеччина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 4 Червня 2017 09:27
Румунія в цьому списку - випадкова
555 Показати IP 4 Червня 2017 09:47
Чудова новина, а то вже склалось відчуття, що в нашій країні геть нічого не змінюється. А тут бах - і ми вже в рейтингу на десятому з кінця. Радує, що до дна залишилось якихось 10 місць і те, що при такому господарюванні "по-новому" ми вже через рік будемо стукати в це дно. Головне Гройсману доложити, що ямковість подолана і щоб якась шавка з натовпу підтакнула, а рейтинги то фігня - то "происки империалистов", щоб дискредитувати нашу саму щасливу країну і "батька нації".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus