USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Україна закриває порти в Криму

7 Липня 2014 10:38
Україна незабаром офіційно закриває для міжнародного судноплавства морські порти в Євпаторії, Керчі, Севастополі, Феодосії, Ялті, розташовані на території Автономної Республіки Крим.

Відповідне розпорядження про закриття портів затвердив Кабмін, повідомляє прес-служба Державної інспекції з безпеки на морському та річковому транспорті.

Нагадаємо, Україна ще в середині травня повідомила Міжнародну морську організацію про підготовку рішення щодо закриття кримських портів. По суті ж таке рішення означає, що будь-яке судно, яке зайшло в морські порти півострова, робить це на свій страх і ризик, оскільки судновласники та капітани суден, які проігнорували подібну заборону, можуть зіткнутися з серйозними проблемами (штрафами або навіть тюремними ув'язненнями).

Подібні прецеденти на Чорному морі вже існують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
морфлот Показати IP 7 Липня 2014 10:52
А це яким чином? Там-же скрізь раша і ніби Україна до тих портів зараз немає відношення?!
Дід Панас до морфлот Показати IP 7 Липня 2014 13:13
заднім числом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus