USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна запустила свій офіційний англомовний сайт

25 Лютого 2021 21:39
Міністерство закордонних справ запустило англомовний офіційний сайт України. Його створили спеціально для іноземців, які цікавляться нашою державою.

Про це повідомляє 24 канал.

Сайт розробили для формування позитивного іміджу України за кордоном.

«Сайт створений, щоб світ дізнався про справжню Україну: креативну, динамічну, інноваційну. Країну розмаїття і прекрасної природи. Країну свободи та гідності. Країну, в якій тисячолітня історія і культура доповнені амбітним баченням майбутнього», – заявили у МЗС.

Наразі працює лише англомовна версія сайту. Однак впродовж 2021 року планують запустити ще французьку, німецьку, іспанську, арабську та китайську версії.

На сайті можна знайти чимало інформації про Україну. Там можна ознайомитися з її можливостями для навчання іноземних студентів, інвестування або подорожей.

«Ви збираєтесь дослідити найбільшу країну Європи – мальовниче місце, де новаторська творчість відповідає давнім традиціям», – мовиться на сайті.

У фотобанку є безліч красивих зображень нашої держави – її природи, людей та традицій.

Перейти на офіційний англомовний сайт України можна за цим посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus