USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Україна здобула 50 медалей Паралімпіади: Сербін та Цвєтов взяли два «срібла»

30 Серпня 2021 14:01
Дві срібні нагороди додались у скарбничку України на Паралімпіаді. Призерами стали плавець Михайло Сербін та легкоатлет Ігор Цвєтов.

Про це повідомляє 24Спорт.

Михайло Сербін та Віктор Смирнов змагались за нагороди на дистанції 200 метрів комплексним плаванням у класі SM11. Перемогу у запливі здобув нідерландець Рогір Дорсман, який встановив новий світовий рекорд.

Українці протягом усього запливу тримались серед лідерів, відпустивши вперед лише представника Нідерландів. Сербін додав на фініші та став другим. Це його друга нагорода у Токіо.

Сербін у Японії вже став паралімпійським чемпіоном у запливі на 100 на спині у класі S11. Трійку призерів замкнув японець Утю Томіта.

Смирнов закінчив цю дистанцію на четвертій позиції. Віктор вже має у своєму доробку срібну медаль у запливі на 100 метрів на спині.

Особистий рекорд Цвєтова

Ігор Цвєтов здобув «срібло» у бігу на дистанції 100 метрів у класі T35. Українець на фініші поступився лише представнику Паралімпійського комітету Росії Дмитрію Сафронову.

Третім став теж легкоатлет ПКР Артем Калашян. Цвєтов завершив забіг з найкращим особистим результатом – 11.47.

У загальному медальному заліку Україна залишилася п’ятою – 50 медалей (12 золотих, 26 срібних та 12 бронзових).

Нагадаємо, Андрій Трусов став паралімпійським чемпіоном у Токіо, встановивши світовий рекорд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus