USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Україна знову здійснюватиме спецрейси: з яких міст українці зможуть повернутися додому

27 Квітня 2020 11:38
Міністерство інфраструктури України розкрило деталі майбутньої евакуації українців, які застрягли за кордоном через пандемію коронавіруса. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій, йдеться на Урядовому порталі.

«У мене хороші новини для українців, які зараз перебувають за кордоном і хочуть повернутися додому. Ми відновлюємо спеціальні рейси в Україну з різних країн світу», – зазначив Криклій.

Він зазначив, що всі, хто повернувся, повинні будуть пройти обов’язкову обсервацію протягом 14 днів після повернення. Вони зможуть залишитися в спеціалізованих установах або дотримуватися режиму самоізоляції вдома. Контроль за останнім буде здійснюватися за допомогою програми «Дій вдома» на платформі «Дія».

Міста, з яких плануються рейси: Майамі, Гельсінкі, Неаполь, Стокгольм, Єреван, Париж, Ніцца, Софія, Ларнака, Тель-Авів, Амстердам, Дюссельдорф, Цюріх, Лісабон, Женева, Дубай, Франкфурт, Прага, Мілан, Торонто, Осло , Аліканте, Ер-Ріяд, Бангкок, Пхукет, Балі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
патріот Показати IP 27 Квітня 2020 12:23
Блін капець!!! :( Всі країни закрили в себе кордони, нікого не впускають, а Україна везе і везе, везе і везе... Той карантин ніколи не припиниться!!! Жах!!!
Вадим Показати IP 27 Квітня 2020 15:51
Напевно в Майамі, Ніцці, Парижі та більшості міст із цього списку одна українська біднота, яка не має грошей, щоб повернутися додому. А в Польщі одні багатії, що в кілька разів переплачують посередникам чи перевізникам, і нашому уряду на них наложити. І коли цей дурдом закінчиться???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus