USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Автобус, який евакуював українців, потрапив у ДТП під Будапештом. Оновлено

7 Квітня 2020 11:12
Поблизу угорської столиці Будапешту в ДТП потрапив автобус, який евакуював українців до пункту пропуску «Тиса». Внаслідок аварії постраждали 9 людей, двоє з них у важкому стані.

Як повідомив Укрінформу директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев, аварія сталася о 3.20 7 квітня. За оперативною інформацією поліції області Гевеш, причиною ДТП стало те, що водій мікроавтобуса заснув за кермом, в результаті транспортний засіб з’їхав на узбіччя і перекинувся.

«У результаті ДТП постраждали 9 громадян України, з яких 5 осіб доставлено до обласної лікарні Гевеш», - зазначив Погорельцев.

Він додав, що Консульство України з’ясовує стан хворих у лікувальних закладах та деталі ДТП у поліції.

Пізніше Погорельцев повідомив, що за інформацією консульства України в Ніредьгазі, 4 громадян України, які перебувають в лікарні міста Гатван, сьогодні мають виписати та доправити до кордону з Україною, де їх зустрінуть знайомі та родичі.

Чотирьох з п’ятьох українців, які перебувають у медзакладі міста Егер, мають виписати найближчим часом, один громадянин України, який зазнав тілесних ушкоджень середньої тяжкості, ще залишать в лікарні.

«Загроза життю українця відсутня», - зазначив дипломат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus