USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Україна «дихає в спину» провідним індустріальним країнам

18 Листопада 2008 15:09
Україна посідає десяте місце у списку країн Кіотського протоколу, що 2006 року спричинили найбільший викид в атмосферу парникових газів. Про це свідчать дані секретаріату кліматичної програми ООН, – повідомляють 18 листопада «Волинські Новини».
Як інформує УНІАН, таким чином Україна фактично «дихає в спину» таким провідним індустріальним країнам, як США, Росія, Японія, Німеччина, Канада, Велика Британія, Італія, Франція та Австралія.
За інформацією секретаря кліматичної програми ООН Ів де Бодер, представляючи експертний звіт, обсяги викидів парникових газів, які пришвидшують кліматичні зміни на планеті, попри підписання Кіотського протоколу продовжують збільшуватися. У період з 2000 по 2006 роки обсяг викидів у провідних індустріальних країнах зріс на 2,3%, – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus