USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Україна мінімально обіграла Болгарію. ВІДЕО

14 Листопада 2012 19:54
Національна збірна України з футболу в товаристському матчі здолала команду Болгарії. В українців відзначився захисник донецького «Шахтаря» Олександр Кучер (на фото).

Футбольний поєдинок відбувся 14 листопада у Болгарії.

Українська збірна, якій досі не призначили головного тренера, вийшла на поле в експериментальному складі без кількох гравців «основи».

Однак, це не завадило відкрити рахунок саме нашій команді. В середині першого тайму Олександр Кучер надіслав м'яча у ворота після навісу з кутового, який виконав Руслан Ротань.

Решту матчу гості грали не гірше, а часто-густо й краще, за суперника. Чимало неприємних моментів господарі пережили після передач з глибини поля на Євгена Селезньова, але забити гола нападнику «Дніпра» заважали або гравці збірної Болгарії, або власна незграбність.

Зрештою, фінальний свисток арбітра зустрічі зафіксував мінімальну перемогу українців.

Болгарія - Україна 0:1
Гол: Кучер, 33

Болгарія: Колєв, Й. Мінєв, Бодуров, Іванов, Занєв (В. Мінєв, 46), Манолєв, Г. Мілані (Маркіньос, 46), Сармов (Дяков, 46), Ілієв, Попов (Тонева, 77), Божинов (Рангєлов, 61)

Україна: П'ятов, Бутко, Хачеріді, Кучер (Михалик, 46; Назаренко, 62), Шевчук, Степаненко (Тимощук, 46), Ротань (Селін, 90), Федецький (Мандзюк, 55), Гармаш, Безус, Селезньов (Шиндер, 76)

Попередження: Степаненко, Шевчук - Манолєв
гол Кучера 0-1 Болгария Украина uzhogorod-ua.com по f1761584543
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Fan-fan Показати IP 14 Листопада 2012 20:34
А еще раньше: Аппетит приходит во время еды: сенсационно преодолев барьер 1/16 финала в лице грозной итальянской Пьяченцы, подопечные Богуслава Галицкого непрочь теперь пробиться в четвертьфинал. В среду в рамках 1/8 финала Кубка ЕКВ (из клубных турниров престижнее него только Лига чемпионов) лучанки принимали команду из Франции - Кале. И одержали уверенную победу! Первые две партии хозяйкам вовсе дались легко - 25:11, 25:13. И лишь в третьей, ставшей в итоге последней в матче, дело дошло до тай-брейка, где Удачу за хвост поймали украинки. Счет поединка - 3:0, и громкие овации 1600 зрителей, которые заполнили зал местной ОДЮСШ. И все-таки судьба путевки в четвертьфинал будет решаться во Франции, где 22 ноября состоится ответный матч. Для того чтобы продолжить выступление в Кубке ЕКВ, лучанкам нужно либо выиграть в гостях поединок, либо (если вдруг в "основное время" победят француженки) взять верх в "золотом сете", который назначается в еврокубках в случае обмена соперниками викториями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus