USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Україна мінімально поступилася Німеччині у Лізі націй

10 Жовтня 2020 23:37
У третьому турі Ліги націй на НСК «Олімпійський» у Києві збірна України мінімально поступилися збірній Німеччині – 1:2. Україна пропустила по голу в кожному з таймів, натомість відповіла лише одним взяттям воріт – пенальті реалізував Руслан Малиновський.

Перед матчем третього туру в елітному дивізіоні Ліги націй збірна України зіграла з чинними чемпіонами світу – збірною Франції. Той матч наша збірна програла з найбільшим рахунком в історії – 7:1. Заради справедливості відзначимо, що Україна була добряче ослаблена травмами та коронавірусом, адже до стану збірної через спалах COVID-19 не змогли приїхати футболісти «Шахтаря».

Сьогодні ж Україну очікував ще один нелегкий екзамен – топова збірна Німеччини. До слова, до офіційного матчу готувалися і кілька футболістів «Шахтаря», зокрема Коваленко, Марлос та Бондар. Також до збірної приїхали і кіпери Шевченко та Різник.

Німці наголошували перед матчем, що вони приїхали до Києва лише за перемогою, натомість Андрій Шевченко говорив, що гравці мають відповідати за свою гру, а так виглядати на полі, як зі збірною Франції, українській збірній недопустимо.

Як не дивно, в стартові хвилини гри українці діяли активніше за гостей, намагаючись створити гостроту поблизу воріт Ноєра. Проте вже невдовзі німецькі футболісти забрали м’яч під контроль, щоправда, до 20 хвилини вони не особливо нагнітали ситуацію на полі. Можна згадати лише дальній удар Гнабрі на 5 хвилині, який відбив Бущан. Натомість українці, отримавши м’яч, тут же вибігали в контратаки, однак в фінальній третині поля гра в них не клеїлася.

А на 20 хвилині збірна України неуважно зіграла в захисті після кутового, дозволивши німцям відкрити рахунок: Рюдігер розвернувся перед карним майданчиком, продерся крізь захисників та прострілив у район воротарського майданчика, де Гінтер розтріляв ворота Бущана – 0:1.

Після цього збірна Німеччини мала ще кілька нагод, аби подвоїти рахунок. Якщо удар здалеку Дракслера в руки Бущану важко назвати небезпечним моментом, то удар Кіміха під перекладину та удар головою Гнабрі після навісу партнера могли стати гольовими. Відзначимо, що Бущан у цих моментах був на висоті, а сейв після удару Гнабрі взагалі можна назвати дивом, адже нападник Німеччини фактично розстрілював ворота з близької відстані. Втім, на перерву команди пішли за мінімальної переваги Німеччини.

По перерві Німеччина продовжила контролювати м’яч, і на 49 хвилині Україна пропустила вдруге. Клостерман навісив до карного майданчика українців, Бущан був першим на м’ячі, і здавалося на цьому момент завершився, проте кіпер випустив м’яч з рук, а Горетцка зробив рахунок 2:0.

Через дві хвилини Дракслер міг робити рахунок розгромним, але в цьому моменті Бущан був на висоті, потягнувши удар з району одинадцяти метрів. На 57 хвилині голкіпер України знову вимушений був вступати у гру – цього разу Бущан потягнув з-під перекладини удар Клостермана

Натомість Україна відповіла класною котратакою – Малиновський протягнув мяч з власної частини поля та віддав на Циганкова, а той, обігравши захисника, з неробочої правої ноги пробив прямісінько в руки Ноєру.

Попри програшний рахунок, тренерський штаб України не поспішав робити заміни. Лише на 69 хвилині українці провели перші заміни – на полі з’явилися вінгери Марлос та Зубков, які замінили Ярмоленка та Циганкова відповідно.

А на 75 хвилині Україна заробила пенальті – у карному майданчику Зюле збив Яремчука, який ледь не вийшов на побачення з Ноєром. Малиновський впевнено реалізував одинадцятиметровий, скоротивши відставання – 1:2.

Після забитого голу українці на хвилі успіху побігли атакувати, однак Німеччина швидко заспокоїла запал господарів. На 82 хвилині Гнабрі мав черговий момент, але Бущан після помилки на старті другого тайму продовжував впевнено діяти у рамці воріт. А українці відповіли ударом Малиновського – повз ворота.

На більше українці не спромоглися та в підсумку мінімально поступилися Німеччині. Наступний матч збірна України зіграє 13 жовтня з Іспанією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Остап Вакарчук Показати IP 11 Жовтня 2020 09:59
Ганьба нашій збірній України!!! Ще залишилося 13.10.2020 року програти у Київі сбірній Іспанії та 17.11.2020 року збірній Швейцарії, бо граємо там у Швейцарії. І з розіграшу кубка Ліги Націй можна переключатись на свої клуби. Ганьба!!!
Віктор Показати IP 11 Жовтня 2020 13:23
З Шевченка ніколи не буде класний тренер,якого не вибирали,а призначили.....З кожною такою ганебною поразкою до можновладців можливо прийде розумне рішення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus