USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Польщі помер українець, якого затримували із затосуванням електрошокера

18 Листопада 2020 14:08
Прокуратура розслідує обставини смерті громадянина України під час його затримання поліцейськими у ніч з 15 на 16 листопада.

Про це пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на radiolodz.pl, інцидент стався у Бжезинскому повіті (Лодзьке воєводство).

Попередньо відомо, що українець повинен був сидіти вдома на карантині, однак порушив цю умову. Більше того, він намагався проникнути в чужі двори, після чого господарі викликали поліцію.

З інформації прокуратури випливає, що порушник поводився агресивно й кидав у бік правоохоронців різні предмети, а на додачу дістав ножа й спробував напасти з ним на поліцейського. Аби заспокоїти чоловіка, правоохоронці застосували сльозогінний газ, однак результатів це не принесло. Тоді в хід пішов електрошокер.

Коли на українця все ж наділи кайданки, йому різко погіршало. Спроби надати медичну допомогу виявилися марними: чоловік швидко помер.

Наразі прокуратура чекає на результати судмедекспертизи, щоб вияснити причини смерті громадянина України. Також аналізуються записи реєстратора, який був вмонтований в електрошокер, опитані свідки події. Внутрішнє розслідування проводить і поліція. Поки що все вказує на те, що правоохоронці не перевищили своїх повноважень під час затримання чоловіка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дзвоніть на 102 Показати IP 18 Листопада 2020 14:50
Придурком жив в Україні, придурком помер у Польщі. Правильно поліцейські вчинили відносно цього українця. В Україні цей неадекватний чоловік своїми злочинними діями міг би ще покалічити не одну особу. А так знайшов собі місце, і всім добре.
Анатолий арий до Дзвоніть на 102 Показати IP 18 Листопада 2020 15:47
А ти довго голодний сидів би в 4-х стінах? І не хотів здаватися поліцаям, бо мандата дадуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus