USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українка, яку знайшли мертвою з мішком на голові у Туреччині, скоїла самогубство

9 Вересня 2021 14:16
Генеральна прокуратура Бодрума заявила, що українка Христина Новицька, яку взимку цього року знайшли мертвою на віллі зі зв’язаними руками і мішком на голові, покінчила життя самогубством.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на CNN Türk.

У постанові сказано, що Новицька покінчила з життям, імітуючи сцену з фільму 2003 року «Між смертю і життям». Також вона подумувала про самогубство іншими способами.

Когось, хто міг підбурювати дівчину до самогубства, також не вдалося встановити.

Що відомо про смерть Христини Новицької

Молоду українку знайшли мертвою на орендованій віллі в турецькому Бодрумі. Українка жила в елітному комплексі на південному узбережжі Туреччини.

Мати дівчини не могла зв’язатися з нею ще з 30 грудня 2020 року, тому попросила сусідів навідатися до дочки. Оскільки ніхто не відкривав, сусіди викликали поліцію.

Тіло 25-річної Христини Новицької виявили на стільці з наручниками на руках і пакетом на голові. Всі три замки сталевих дверей вілли були закриті зсередини, а на вікнах були залізні решітки.

Слідчі розглядали 2 основні версії смерті українки: вбивство і самогубство. Після експертизи в поліції вважали, що дівчину міг вбити її хлопець, проте потім почали схилятися до версії самогубства.

Звістка про смерть українки розлетілася всією Туреччиною після того, як про неї розповів відомий турецький актор Альп Кірсан, який жив з Новицькою по сусідству.

Справа перебувала на особливому контролі консульства України в Анталії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 9 Вересня 2021 16:43
Задушилась а потім звязала собі руки або невпаки.
Значить сєпарка Показати IP 9 Вересня 2021 17:47
Якщо сама себе..
Маргарита Показати IP 10 Грудня 2021 11:40
Здравствуйте! Я прочитала статтю і була шокована. В мене припущення щодо вбивства: якщо руки в неї були зв'язані сильно за спиною або спереду, то вона ну НІЯК не могла себе зав'язати. Є професіонали, які можуть будь- які двері закрити. Можливо, вбивця згвалтував її, а потім всі двері зачинив якимось секретним способом???? Можливо, зсередини є підземний хід????? Якщо ні, то це якісь сильні ГІПНОТИЗЕРИ вплинули на її психіку і вона покінчила з собою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus