USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українка отримала довічне ув'язнення в Малайзії

5 Листопада 2018 16:25
У Малайзії українку засудили до довічного позбавлення волі за торгівлю кокаїном.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на NST.

Верховний суд Малайзії виніс вирок 24-річній українці Клавдії Лопаткіній після того, як три роки тому її визнали винною в торгівлі кокаїном.

Раніше українка була звільнена Верховним судом, але прокуратура подала апеляцію.

Суддя зазначив, що в українки було достатньо часу, щоб перевірити два пластикові пакети, які вона привезла з Дубаю в Куала-Лумпур, а потім у Пенанг.

"Замість цього вона просто "закрила очі" і не скористалася можливістю перевірити вміст сумки, в якій, за її словами, були шоколадні цукерки", - зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатоль_ Показати IP 5 Листопада 2018 16:28
Гав ловила, а тепер тюрма на все життя. Наркота то рiч небезпечна
Анонім до Анатоль_ Показати IP 5 Листопада 2018 16:59
Вона торгувала,за що і отримала довічне,це в нас гав ловлять,замість того щоб ловити наркоторговців і садити,я в шоці
Просто Показати IP 5 Листопада 2018 16:44
не справедливий вирок. це не настільки важкий злочин
Анонім до Просто Показати IP 5 Листопада 2018 17:03
Не важкий?А у вас діти є?І що ви скажете коли вони підсядуть на той наркотик?Тому в нас такий безлад,бо в нас "не важкі злочини" які караються умовно!!!
ага до Анонім Показати IP 5 Листопада 2018 21:34
а ваших дітей хтось заставляє вживати наркотики? чи кажуть візьми дитинко - це цукерочка? якщо дитині більше 10-12 років, і батьки з педагогами пояснили що таке наркотики і все що з ним зв'язано. я не виправдовую наркоторгівлю, але фактор помилки правосуддя теж треба враховувати.І навіть якщо вона винна. порівняти довічне за ввіз наркоти і довічне за масове вбивство, знищення тварин чи отруєння навколишнього середовища - це бредово
Володя до ага Показати IP 5 Листопада 2018 22:57
Шановний чи Шановна "Ага" - Ви неврівноважена людина, бо захищаєте наркоторговців, Вам має бути соромно за себе, а виховати дітей в час пропаганди насилля, наркотик, беззаконня та на фоні "АУЄ" досить важко. У Вас мабуть діти особливі, якщо Ви за них не переживаєте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus