USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Українка стала чемпіонкою Європи з бігу

10 Липня 2016 12:13
Першу медаль чемпіонату Європи з легкої атлетики 2016 року, і відразу золоту, українській команді принесла Наталія Прищепа.

Про це повідомляє «Чемпіон».

21-річна представниця Рівненщини Наталія Прищепа стала переможницею з бігу на дистанції 800 метрів.

Фінальний забіг складався для Прищепи доволі складно. Ще на старті вона виявилась затиснутою до бічного краю доріжки. Всі спроби чемпіонки вирватися на оперативний простір виявились невдалими, але за 40 метрів до фінішу вона все ж змогла протиснутися між двома суперницями та виграла забіг.

Варто відзначити, що вона перемогла забіг з часом 1:59.70.

«Здавалось, за спиною не було більше 700 метрів дистанції. Прискорення - і золото з бігу на 800 метрів», - зазначається у повідомленні.

Як зазначила після забігу сама спортсменка, у її голові на той момент усе перемішалося.
«Купа емоцій. Це так здорово», - сказала вона офіційному сайту турніру.

«Спорт - це дивна річ. Незалежно від того, наскільки сильно ти готуєшся, ти ніколи не можеш передбачити свою продуктивність. Глибоко всередині я сподівалася, що я буду боротися за одну з медалей, але я не очікувала такого блискучого результату», - пояснила Прищепа.

«Я дякую всім моїм шанувальникам з України, які підтримували мене сьогодні. Це мені дуже допомогло», - підсумувала новоспечена чемпіонка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
полюх Показати IP 10 Липня 2016 13:58
З перемогою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus